Το μενού του εστιατορίου είναι εμπνευσμένο και σχεδιασμένο από την σεφ Ελένη Σαράντη η οποία βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στο Zazala. Είναι εκείνη που χρησιμοποιώντας τις γευστικές εμπειρίες από τα ταξίδια της, μνήμες από παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, αρώματα και συνταγές, κατάφερε να δημιουργήσει ένα κατάλογο πραγματικά μοναδικό, ικανό να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.
Τα πιάτα, στην πλειοψηφία τους, βασίζονται σε ντόπια προϊόντα της Πάρου, ενώ έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στην φρεσκάδα και στην υψηλή ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.
Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το χταπόδι με φάβα και chutney κάππαρης, τη σαλάτα με αμπελοφάσουλα, γκρέιπφρουτ και μέντα αλλά και το καλαμάρι με ρεβίθια τσίλι και κόλιανδρο.
Το εστιατόριο Zazala είναι μια πραγματική γευστική εμπειρία που σε συνδυασμό με την μοναδική του τοποθεσία, θα σας κάνει να το επισκεφτείτε πολύ συχνά κατά την διάρκεια των διακοπών σας.