εστιατόριο

Δίπλα από το μπαρ, σε διαφορετικό επίπεδο, βρίσκεται το Zazala Restaurant. Ένας λιτός, σκιερός χώρος, με πανοραμική θέα στα μαγικά χρώματα της δύσης, φωτιστικά από φοινικόφυλλα και εντυπωσιακές μπανανιές διάσπαρτες στην αυλή του, προσφέρει μια πραγματική ανάσα δροσιάς.

Η κουζίνα του Zazala Restaurant λειτουργεί από τις 13:00 μέχρι 21:30 και είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη. Μεσογειακή, με έντονη κυκλαδίτικη έμπνευση, χρησιμοποιεί συχνά για την παρασκευή των πιάτων του ντόπια προϊόντα και πρώτες ύλες δίνοντας ένα σπάνιο και εκλεπτυσμένα παραδοσιακό γευστικό αποτέλεσμα.

Το μενού του εστιατορίου είναι εμπνευσμένο και σχεδιασμένο χρησιμοποιώντας μνήμες από παραδοσιακά ελληνικά και μεσογειακά πιάτα.

Τα πιάτα, στην πλειοψηφία τους, βασίζονται σε ντόπια προϊόντα της Πάρου, ενώ έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στην φρεσκάδα και στην υψηλή ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Το εστιατόριο Zazala είναι μια πραγματική γευστική εμπειρία που σε συνδυασμό με την μοναδική του τοποθεσία, θα σας κάνει να το επισκεφτείτε πολύ συχνά κατά την διάρκεια των διακοπών σας.