εστιατόριο

Δίπλα από το μπαρ, σε διαφορετικό επίπεδο, βρίσκεται το Zazala Restaurant. Ένας λιτός, σκιερός χώρος, με πανοραμική θέα στα μαγικά χρώματα της δύσης, φωτιστικά από φοινικόφυλλα και εντυπωσιακές μπανανιές διάσπαρτες στην αυλή του, προσφέρει μια πραγματική ανάσα δροσιάς.

Η κουζίνα του Zazala Restaurant λειτουργεί από τις 12:30 μέχρι 20:45 (Κυριακές 12:30 μέχρι 18:00) και είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη. Μεσογειακή, με έντονη κυκλαδίτικη έμπνευση, και επιρροές από όλο τον κόσμο, χρησιμοποιεί συχνά για την παρασκευή των πιάτων του ντόπια προϊόντα και πρώτες ύλες δίνοντας ένα σπάνιο και εκλεπτυσμένα παραδοσιακό γευστικό αποτέλεσμα.

Το μενού του εστιατορίου είναι εμπνευσμένο και σχεδιασμένο χρησιμοποιώντας μνήμες από παραδοσιακά ελληνικά και μεσογειακά πιάτα, καθώς και αρώματα και συνταγές από την Ασία.

Τα πιάτα, στην πλειοψηφία τους, βασίζονται σε ντόπια προϊόντα της Πάρου, ενώ έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στην φρεσκάδα και στην υψηλή ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Μην παραλείψετε να την τραγανή φέτα ψητή με σουσάμι και μαρμελάδα τομάτας, την Παριανή σαλάτα με καρπούζι, τοματίνια, μυζήθρα, ρόκα, το ταρτάρ τσιπούρας με τζίντζερ και μουστάρδα & λάιμ, την χοιρινή πανσέτα με πατάτες και πουρέ & τσάτνεϋ μελιτζάνας.

Το εστιατόριο Zazala είναι μια πραγματική γευστική εμπειρία που σε συνδυασμό με την μοναδική του τοποθεσία, θα σας κάνει να το επισκεφτείτε πολύ συχνά κατά την διάρκεια των διακοπών σας.